Dara bewarna coklat

Assalamualaikum saya pena keguguran anak pertama. Dan skrng saya mengandung yg kedua. Tapi keluar dara bewarna coklat usia kandungan 4minggu apa tanda2 keluar dara coklat yaa.. mnta penjelasan dngn orng yg berpengalaman

3 Balas

Segera ke hospital. Beritahu upt positif pregnant & belum buka buku pink tp ada pendarahan. Dr will try to help you. Bleeding masa pregnant dipanggil threaten misscarriage. Beritahu juga ada history keguguran berapa kali.

kalau keluar darah time awal pregnancy, terus ke kecemasan atau klinik untuk check . tambah2 kalau ada sejarah keguguran 🤗

pergi hospital