Breastpump

Assalamualaikum, hi saya nk tnya mengenai breastpump..macam mana nak ukur saiz puting ya? Sbb sekarang saya pakai breastpump yang org bagi pinjam(saiz 28mm) tapi bila pakai breast saya akan sakit sedikit sbb masa pump akan masuk lebih daripada puting tu. Dari yang saya baca dan tengok video punca puting saya sakit sbb saiz tu agak besar.So bila saya nak ukur balik dia macam confusing sikit..ada yang boleh bantu saya tak? #bantujawab #firstmom #SeriusTanya

3 Balas

kalau awal2 mmg sakit sbb bengkak ..tapi kalau da tak bengkak maybe ye size tak ngam atau lekapan pump salah

refer ni