Ingin tahu tolong bantu

Assalamualaikum saya nk tnya bby klau umur 2 bulan lebih normal ka bila time kita bercakap dngn dia ...dia mcm x fokus dngn kita asyik tngk satu tmpt @ mata bnyk gerak2 tngok kot lain dia x fokus pda ibu yg tngh bercakap dgn dia adakah itu normal???? #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Balas

Baru 2 bulan. Vision pun masih kabur lg dan tak dpt nak fokus. But keep it up, InshaAllah dah masuk 3bulan ke atas vision makin clear.

2y ago

terima kasih info lega sikit hati bila dngr mcm tu risau gk sbb saya bru belajar nk jadi ibu