Spotting warna coklat

Assalamualaikum, saya nk tny sewaktu saya masuk minggu ke13, saya mengalami spotting warna coklat tp hanya sikit.. saya dh refer dgn O&G and doktor bagi saya ubat duphaston utk kuatkan rahim.. tapi pada hari ini iaitu sudah masuk 15 minggu, ada keluar sedikit cecair coklat tp Mmg sedikt sahaja.. adakah itu normal? Ada yg pernah kena mcm saya tak?

2 Balas

Sis ada buat kerja berat ke? bediri lama? Selalunya jadi mcm ni sbb activiti yg kita buat. Saya pernah mcm ni, 2 kali jugak spotting. Sbb buat kerja banyak jalan2 masa tu. dgn panas lagi. Masa tu Minggu ke 8 dgn ke 9. tpi stiap kali makan ubat duphaston tu, terus stop. sya makan ubat tu pun rasanya 2 kali je. Skarang takda lagi dah spotting. and sya slalu pgi scan baby setiap 2-3mggu sbb risau. Skarang dah 17weeks.

sis buat kerja berat ke?