Sedih

Assalamualaikum saya just nk tanya pendapat dan meluahkan..xthu nk luah kt sape..saya tinggal gan mk saya adik saya..suatu hari adik eksiden jd dia xblh bwk motor jd yg kena hantar suami saya..suami saya selalu gi keja kul 7.30 tpi bila nk hantar adik kul 7 da kne hantar...adik ckp blk dia blk gan kwn..tiba2 smlm suami saya gak yg amik dia blk..saya da pesan gan suami saya blk jgn amik dia tpi dia amik gak..Klau awk kat tmpt saya apa perasan awk.. #JanganKecam #JustMeluah

8 Balas

mungkin suami sis xnk mnyusahkan org luar n mgkin dia rasa tu tnggungjwb dia yg ptut dia buat..tkpa sis klau prkra tu suami sis sndri yg nk buat bkan disruh atau dpksa asalkan dua2 selamat..ape2 semoga sis kuat,sabar n semoga adik sis cpt sembuh yee 🫂

knp sis? kan adik sis sndiri tu? adik lelaki ke prmpauan? klu prmpuan kes cmburu ke? suami bawak motor ke kereta? apa kata klu sis pndai drive sis tlg anta adik smntara dia sihat..sabar la sis..dia serba salah ngn mak jgk tu...

mungkin sebab suami awak pun nak jaga hati mak awak jugaa kot.Sabarlah ye sis.Benda macamnie kena slowtalk baik2.Maybe lepasnie sis bolee try slowtalk dengan mak n adik tentang hal nie

3y ago

Tq beri pandangan 😊

awak mpunyai suami yg baik...knp perlu sedih??semoga adik awk cepat sembuh..

semoga sis diberikan ketabahan....💪

Kesian awk..sabar yaa

moga adik sis cpt sihat

3y ago

Alhamdulillah da sihat..tq sis

😔