upt samar sangat adakah hamil

assalamualaikum hi saya nk tanya kalau upt macam ni saya mengandung ke tak ye saya hari2 celup masih lagi samar period da lewat 7 hari. tapi dua bulan lepas saya baru keguguran 6weeks #ingintahu #bantusharing

upt samar sangat adakah hamil
2 Balas

Nampak mcm adaline yg samar. Puan boleh ulang semula ujian UPT jika tidak dtg period dalam tempoh berapa harini. Jika UPT makin pekat tiap hariz menandakan Puan mmg pregnant InshaAllah 😊 semoga dipermudahkan urusan Puan

2y ago

yeke baik lah nnti saya cuba lagi

sama saya sis..saya gugur bulan lepas...hari delay period 7hari dh..upt smar2 jaaa ..smoga ada rezeki kita pregnant lgi dlm masa terdekat ni InshaAllah 😊