Set pantang

Assalamualaikum.. saya nk minta pendapat kawan2 dalam ni set pantang mana yg bagus utk bersalin czer? Adakah bersalin czer boleh mengurut?

6 Balas

sy czer xpernah beli set. beli loose saja..sabun herba, losyen panas dan param saja. czer urut bila luka dh kering (6-8minggu)

7mo ago

sabun herba, param : ummialya. losyen panas : losyen mustajab postnatal (warna hijau). param ni mcm losyen cuma tak sapu dkt breast dan bhgian perut.