Test upt line kedua pudar/samar2

Assalamualaikum, saya nk bertanya adakah saya mengandung? saya dh trlewat haid, dan 14/11 saya test upt kli prtama dn spt dlm gambar garisan kedua pudar. Dan harini 19/11 saya ke klinik swasta bt test upt, doktor ckap garis dua naik tapi samar2, jadi dia pun xpasti, dia sruh tunggu shingga hjung bln ni. Sya takut, sbb pda thun 2018, saya dh pernah operated ectopic dn buang follopian tube sblah kiri.

Test upt line kedua pudar/samar2
1 Balas

Waalaikumussalam, berdasarkan gambar upt awak ni, ye positif. Cuba repeat lagi upt lepas seminggu. Semoga dipermudahkan urusan dan moga ada rezeki ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Terima kasih. sya baru ja baca komen awk. alhamdulillah sya mengandung. saya pun mendoakn smoga awk sentiasa dimurahkan rezeki aamiin.selamat berpuasa.