Assalamu'alaikum, saya mengandung 37 minggu saya nak tanya ade x yg macam saya sekarang

Assalamu'alaikum, saya nak tnya ade x mcam saya,semalam saya pigi hospital dah ade pembukaan pertama, lps tu blm ade pembukaan lg. dokter cakap baby dlm kandungan OK lg. Pasal blm keluar lendir/darah jd dokter cakap boleh balik, x jadi bersalin semalam. Kandungan 37 minggu. Sekarang ni untuk jln pon sakit kat bahagian bawah, tapi masih boleh buat keje umah. Harap" semua Di permudahkan. #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

wa'alaikumsalam, saya pun mcmtu dorang suruh balik. mmg rasa dah tak sedap badan dah, contraction pun dah mula rasa tp nurse cakap rasa sakit 2 kali selama 5 minit baru datang balik

2y ago

Terimakasih dah menjawab pertanyaan saya. Semoga semua yg nak bersalin Di permudahkan segala urusannya, aamiin

Sama.sy pon 37 weeks 5 days.pergi smlm baru trbuka 1cm.tp nk jln pon xblh da..sakit tp bby belum mau kluar😅

2y ago

Terimakasih sis dah kongsi pengalaman 😊. Semoga kita semua S'llu dlm lindungan Allah SWT, Dan Di permudahkan segala urusan kita semua, aamiin