Batuk dalam pantang

Hi Assalamualaikum. Saya nak tanya, ubat batuk apa yg sesuai utk ibu yg sedang berpantang & bf ya? Doctor ada bagi pill tapi batuk tak hilang2 lagi. Dah seminggu dah. #pleasehelp

2 Balas

try minum air suam + 1 sudu madu + perahan lemon nanti bila2 boleh join grup ni ok..kat sini boleh tanya or nak beri apa2 info pon boleh..dalam ni ada mereka yg tgh ttc, prgnt, pantang & sedia ada ank. nanti boleh klik link bawah ok https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y ago

Okay thank you puan 🥰

kalau saya,saya elak makan ubat..saya bikin air suam + madu + lemon

2y ago

Okay terima kasih ya 🥰