Rawatan Akar Gigi Semasa Hamil

Assalamualaikum. Saya nak tanya, siapa dekat sini semasa hamil pernah buat rawatan akar gigi? Nak tahu pengalaman yg mana pernah buat rawatan akar gigi tu, sakit tak? Lepas habis buat rawatan tu sakit terus hilang tak ye. Takutnye sbb esok kana buat rawatan akar gigi tu. Doktor bius tak nanti ye? Sorry banyak sgt soalan hehehe

5 Balas

Sure la bius..elok la buat rawatan akar.. Dari cabut lagi x bagus..

5y ago

Gigi sya pon berlubang.. ingat nak cabut Gigi blh ke time pregnant cabut Gigi?