Nak tahu pendapat...

Assalamualaikum, saya nak tanya saya semalam scan baby dalam kandungan 13 minggu, scan baby dia tengah rukuk, korang penah ada pengalaman mcm saya x?. Baby okay x kalau dia tngh rukuk mcm tu

3 Balas

mmng normal awak sye ni bru je gi scan bby dlm kndngn 17 weeks xpi bby sye mcm awk doc ckp dia mlu ii so hrini xdpt nk thu bby g ke bby b

Waalaikumsalam. Normal awak. Dalam perut macam2 position baby. Tulang baby lembut memang macam2 style 🤭

wslm. bru2 ni scan bby sy pun tgh mcmtu.. trpusing2 dia.. hehe,bby aktif..