perut selalu rasa sakit krem

Assalamualaikum , saya nak tanya . saya sekarang hamil 12minggu 4hari .. normal tak kalau keluar keputihan dan saya tengok keputihan saya berwarna coklet gelap .. pekat je , maybe dia trcampur dgn cairan keputihan saya kn .. tu la dia jdi pekat .. saya nak tanya disini ada yg sama dengan saya tk ?? saya betul2 nak tahu adakah dia normal atau tidak ... mohon ada yg sudi jawab ye .. terima kasih ibu ibu semua .

1 Balas

Coklat gelap tu darah ke?

7mo ago

ohh , kalau selalu krem perut mksud dia spotting ke sis ?? sebab haritu je dia kluar coklet tu .. keesokkan harinya tkde dh . hnya kluar kputihan biasa je