34minggu 2 hari sakit2 pinggang belakang

Assalamualaikum saya nak tanya saya baru 34 minggu 2 hari sejak2 ni rasa sakit belakang pinggang rasa macam sampai ke tulang sakit tu.lagi2 waktu malam nak tidur lagi la sakit nak pusing kiri kanan sakit dengan rasa sakit celah kangkang(baru ja rasa sakit tu dalam minggu lepas) nak jalan pun slow2 sakit.tu Sebb baby dah kebawah atau sebab apa.tolong ya semua bgtau yang mana perpengalaman..tapi tak ada keluar apa2 pun cuma sakit ja rasa kadang2 risau pun ada baby gerak ok MCM biasa Anak first tak tau apa2 #firstbaby

2 Balas

Normal, baby berpusing ke bawah, lgi2 dia dh membesar, trim 3 ni hrap bertabahlh, tdo pun tak lena kdang nyer,

normal sis,,, sbb baby makin membesarr😊