Pregnant ataupun tidak ya ?

Assalamualaikum saya nak tanya samar² ni pregnant ke ataupun tidak ya ? ..saya sudah lewat period 1bulan 16 hari dah ...last period 28/08/2023 ..#pleasehelp #ingintahu

Pregnant ataupun tidak ya ?
13 Balas

Insya Allah positif sis😍 kalau dah lewat satu bulan, cuba esok pagi try pakai clear blue sis, saya pun macam tuh juga pernah garisnya

7mo ago

Iye sis☺️

pregnant ni awak, tp klu awk nk kepastian g jumpa doktr amik darah beta hcg dan check upt 😍

7mo ago

boleh je awak😍

mcm sy jgk dlu sis, samar² biasa lah awal² biasa pregnant mcm ni.. double confirm pi cek klinik sis ...

7mo ago

ohh samar² tapi memang ada isi ye sis

dh ada tu,sis nk tahu cepat try y clear blue.jgn bersama dulu dgn suami,TKT penempelan xjd

7mo ago

okey sis mekasih. bt masa skrg ni memg xbrsama dgn suami lagi takut mana tau ada isi dah kan

try CB(clear blue)pulak sis..dah nmpk samar2 insha'Allah Ada rezeki... tahniah...😍😍

7mo ago

aah sis..dia biasanya kalo pregnant dia akan keluar weeks sis pregnant...sy penah Beli dlm RM40+ jugak dekat farmasi..xtaula kat tempat lain..

upt jd smar mybe sbb hcg makin tinggi so upt xleh detect. positif ni p ja scan

7mo ago

saya test mana pukul 10 malam masa tu.

double line! congrats awak.. nanti da 8 weeks peg scan tw..

7mo ago

ok terima kasih bagitahu 😀

sya pon sma gk, period last 29/08/23,tpi upt samar gak..

7mo ago

ohh dah test sekali lagi ke upt tu. .

terang tu sis. tahniah. moga Allah jaga 💜

kalau tak positive, tu mesti negative tu

7mo ago

kalau saya, dah beli 2,3 jenis berlainan. test 1.. tak puas ati sy akan guna lain cek lagi. tapi jgn la beli yg murah semua. beli la yg rm5 satu, yg rm15 satu yg rm30.tu satu. sy selagi bukan clearblue, sy x percaya upt lain