Scan 2 kantung, tapi satu kosong. Masih awal atau memang kosong?

Assalamualaikum saya nak tanya mommy² dalam group ni, pernah tak korang dapat scan mcm ni? Dan apa respon doktor? Sebab saya dah refer tapi doc bagitahu tunggu lagi 2 minggu. Ada kemungkinan betul² hamil kembar ke? Atau ada kemungkinan satu lagi janin tidak menjadi. Terima kasih bagi yang respon.

Scan 2 kantung, tapi satu kosong. Masih awal atau memang kosong?
1 Balas

tunggu lagi 2 minggu👍👌❤️ selalunya after 2 weeks dia ade perubahan... sebb tu doc ckp tunggu lagi 2 weeks... now sis jaga kesiihatan badan ok... rehat.. 👌👍 jgn angkat berat2..minum susu.. 👍