Najis baby minum susu formula

Assalamualaikum. Saya nak Tanya. Kalau baby yg minum susu formula cmpur dgn bf , besenya najis nya mcm mana ye ? Cair ke ? Mcm mana nak tahu baby cirit ?

1 Balas

kerap berak 7 je 8 kli dlm sehari. pastu cair. and saya sarankan bila jadi camni terus tangkap gambar setiap taik dia. and bwk ke hospital. hospital tau bukan klinik. baby ni lain. anak saya bru kuar icu. cirit birit teruk. dehydrate teruk. msub cpat bawa ke hospital.

10mo ago

ouh ok..kiranya baby yg minum susu campur ni , najisnya x cair ke ?