fish oil omega-3

Assalamualaikum. Saya nak tanya dekat dalam ni ada tak ibu-ibu yang masa mengandung amalkan fish oil omega-3? Kalau ada, amalkan dr kandungan berapa minggu? Brand apa and beli dekat mana? Sebab ada terbaca katanya fish oil omega-3 tu elok untuk perkembangan otak bayi.

1 Balas

Waaalaikumsalam. Tak silap saya trimester 3 boleh la makan. Try sis gugel semula. Ms ank first n 2nd ni 37w mmg sy ambil fish oil.

5y ago

Oo. Start mase trimester 3 ye? Okay. Sbb ade terbaca dkt fb kate boleh amik awal trimester. Tu yg tnye tu. Nanti sy cari lagi info. Thank you ya. 🤗