Darah nifas

Assalamualaikum,, saya nak bertanya pada ibu2 semua yea,, Darah nifas ni amk masa berapa lame yea bru hbis?? saya dah 48hri darah nifas banyak lg keluar.. #anakpertama

1 Balas

Waalaikumsalam... Non stop kluar? Atau ada stop skjap mcm 1week lepastu smbung lg bleed?

4y ago

Ritu mcm nak habis dh,, dh coklat2 dlm 3,4hri cmtu,, pstu doc sruh amk perancang,, bile amk perancang cucuk,, darah stop tggal skit je mcm btui2 nk hbs,, tup2 dlm 3,4cmtu bnyk blik smpai skrg