#firstbaby

Assalamualaikum. Saya last period 15.6.2022. and pada 13.7.2022 sy ada buat test upt dkt rumah .naik double Line . Lepas tu sy test 2hri skli MMG positif.. Lepastu sy duk batuk2 sampai terkencing ( sy pakai pad ), sakit gigi pelik,sakit tengkuk nak menelan pun xboleh.(maybe campur dengan alahan. hari Sabtu MLM tu sy ada mandi and ada turun darah seperti dlm gambar . Sikit je. Esoknya Saya terus gi klinik and doc cek upt negetif plak. Xde scan . Dan doc cakap samada tu darah nak period @ darah penempelan. Dan smlm saya test skli lagi upt negetif. Pakai pad MMG turun darah sikit je warna coklat gitu.. Kalau ikut kandungan sy dah masuk 5minggu. Sape ada pengalaman MCM saya ni ? #Firstbaby #nn

#firstbaby
2 Balas

saya 1st baby and 2nd baby, jenis pregnant keluar spotting macamni. cuba u try test upt guna brand Clear Blue. ni paling accurate compared to brand2 lain. kemudian, kalah sah pregnant. you boleh dapatkan ubat duphaston dekat doctor. ubat ni untuk kuatkan rahim kita dan stabilize balik hormones.

2y ago

saya dh mtk ubt Utk kuatkan rahim .tapi doc xbagi.

Ya Allah sama. Saya last 19/6 haritu. Saya baru 2 hari lewat. Saya check upt pagi tadi ve. Tiba keluar spotting/bleeding sikit tadi. Mmg berbeza dgn darah period. Saya pergi klinik tadi jadi -ve pulak. Allah je tahu betapa kecewa nya hati ni. 😭😭😭

2y ago

semoga ada rezeki anda. jgn sedih2 tau