Kerap bdarah hidung

Assalamualaikum... Saya kini dh masuk 38mgu.. Tp 1 masalah sy semakin hari smakin kerap bdarah hidung.. Darah segar n ketul2.. Perlu ke sy ke klinik asbab ni..

3 Balas

saya dari 5weeks hdung kluar drah hari2 tpi kuantiti sdikit...msuk 2nd tri lebih bnyak dn sngt kerap dlm sehari dn baunya sngt kuat bau zink/iron...skrg 3rd tri, masih lagi tapi kuantiti dn kekerapan jarang...dktor kta, tu sbb hormon sya...tpi sya ada simptom nafas tecungap2, jantung laju...xda masalah apa2, cuma oksigen boleh kurang...klau sesak nafas, prgi hosp cpt2

Sebaiknya untuk kepastian, dapatkan permeriksaan & rawatan doktor ye. Lagipun awak dah sarat tue, takut nanti kalau awak tak dapatkan rawatan, akan menganggu tahap kesihatan awak pulak masa melahirkan nanti.

tak pernah kene