Keliru

Assalamualaikum. Saya ingin bertanyakan satu soalan. Apakah sekiranya berumur 21 tahun tapi mengandung anak luar nikah sekiranya anak itu telah selamat disalinkan, adakan baby tu akan diberikan pada jkm? Adakah 21 tahun dikira sebagai bawah umur lagi? Mohon jawapan dari anda semua

1 Balas

waalaikumsalam 21 thn bkn di bwh umur . jangan risau jkm tk akan ambik baby awak. mase bersalin pasti kn ade famili atau rakan yg akan jaga awak.

4y ago

Terima kasih.