missed miscarriage

assalamualaikum, saya ibu miss miscarriage 12week td dh kluar seketul .. dr pukul 1 smpai 6ptg layan contraction dr x kuat sakit nya smpai la kuat sngat smpai nangis 🥲nak tnya lepas kluar seketul tu kena p hospital direct ke , tp 20hb ni appoitment sya scan baby tp td dh kluar .. dn berpantang mcm mna yah

1 Balas

pi hsptl terus xpyh tgu appointment. klu awk blh bawa ketul tu letak dlm bekas, bawa sekali pi hsptl.

8mo ago

pegi je hosp bgtaw ada keluar ketulan, nt doc akn scan n myb masuk muncung itik utk cek kat dlm samada bersih ataw ada sisa ttgl kat dlm. tnjk je gambar tu kat doc nt dorg akn ckp samada itu kantungnya ataw bukan. sb masa sy gugur sblm ni 8wks pn sy xbw ketulan tu, sy tnjk gambar je bila dorg scan ckp dah kosong, pastu nurse ckp haa itula kantungnya