cek gender

Assalamualaikum, saya harini 20 week 5 day.. ada ibu2 kat sini yang cek gender 20 week keatas dan clear baby girl tak?

10 Balas

Saya scan masa 17 week dia kepit,scan 19 week dia kangkang,tapi doktor confuse jantina dia girl or boy,sebab rata jer.Doktor cakap baby masih kecil so susah nak confirm gender baby.21 week nak buat detail scan harap baby bagi kerjasama dan gender lebih jelas.Sebab nak tau gender baby baru beli baju baby.