sakit bahagian ari2

Assalamualaikum, saya hamil 17 weeks, dah dua hari sakit dkt bahagian ari-ari .. rasa nyeri .. normal ke ?

4 Balas

Saya pun rasa mcm tu sis..sis bawak rehat byk2 selagi tiada pendarahan, alhamdulillah okay tu.. kena rehat je byk2 lepas tu dia hilang.. kalau sis masih rasa takut and rasa dia makin sakit agt2 sis mesti rujuk doktor tau..

Normal, mcm sy bila scan (sbb risau) rupanya sbb kepala baby dh ada kt laluan keluar tu. mungkin dia selesa position mcm tu kot.

sedang alami juga n 17 weeks

normal sis.