semoga saya pregnant

Assalamualaikum saya dapat rasa saya mcm. Pregnant tapi saya taknak cepat sgt fikir saya pregnant sebab dah banyak kali upt negative je, but lately ni kawan saya ada tegur yg saya mcm pregnant sebab saya punya pening melampau, bau tak kene kat hidung tapi takdalah rasa nak muntah, lepas tu demam husband pun sama, dan kekadang rasa nak muntah je, hari ni berjaya muntah 3 kali then terasa something badan ni. Esok inshallah checkup doakan saya ya esok

1 Balas

Wasalam. Sy dulu simpan upt smpai setahun sbb tak berani check, takut kecewa. Bila dh yakin, sy keluarkan upt tu. Hehe. Cuba check suhu badan, kalau tinggi dr biasa, boleh check upt. Sbb bila pregnant, suhu badan tinggi terutama ms awl hamil. Maybe 37 ke atas gtu... Ikut badan org.