Ada yang boleh share

Assalamualaikum saya da 37 week masa mula mengandung takde alahan atau mabuk sakit² tapi bila start masuk 8 bulan hingga 9 bulan ni macam² yg dtang sakit nya pedih ulu hati selsema lepas tu jadi kahak saya tunggu 17 hari lagi nak besalin rasa tak kuat da body ni ada sesiapa yang kena mcm saya boleh share mcm mne nak rawat?#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Kadang alahan boleh terjadi pada trimester yang ketiga dan satu lagi kerana ia berpunca daripada keadaan perut dan organ lain yang terhimpit kerana tumbesaran bayi dalam kandungan.