Penyakit Kulit

Assalamualaikum, saya baru baru lagi pregnant. And sejak pregnant hari tu saya punya punggung gatal gatal, bawa ke private part. Now dia dah jadi dekat celah celah paha. Saya tengok rupa dia macam ring worm. Sedih la, dah pergi klinik tapi macam takda beza. Simptom hamil juga ke ni? Agak agak boleh hilang tak? 😔#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

saya juga setiap kali ke tandas memang akan lap private part saya. tp dia makin merebak

kt klinik ckp ape sis?