normal ke

assalamualaikum.. sape sini pregnant muka banyak jerawat?

37 Balas

Jerawat tak banyak tapi keluar 2 3 biji besar2 seminggu hilang lps tu keluar yg baru

saya 🙋‍♀️.. sy sampai da tklrt nk buatpe kt muka biar pi cmne pun 😂😂

Saya Naik gegatal ..n lepas tu berparut..sblm ni xpun..kulit pun kusam je

Saya, pakej kulit sensitive, before this pkai mk tapi trpaksa stop jap.

saya penuh jerawattt dekat belakang badan.. membiak dengan jaya nyaaa

Saya. Kat dahi pipi dagu rahang leher badan. Allahu. Sabor jela..

sy sis . Sejak preegy nie muka naik jerawat . Sebelum nie xde pon .

Sya baru 6 weeks dah banyak jerawat.. Seblm ni tak bejerawat juga.

Sy.. Tp dh msok 7 bln dah ok... Kurg sikit jerawatnya

Saya pun sma sis.. smpai ke bdn.. huhu malu lah😩