Susu Utk Ibu Mengandung

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Mommy2 Semua ? Saya Ade Soalan Nak Tnya Susu Ape Yg Sesuai Utk Ibu Mengandung Yea??? Sbb Mula2 Saya Minum Susu Anmum Materna Lps Tu Saya Dgr Org Ckp Lau Minum Susu Tu Baby Akn Membsr Dgn Cpt Btl Ke??? Saya Tak Pasti Skng Nie Nk Minum Susu Ape ? Harap2 Mommy2 Semua Dpt La Share kann Masing2 Punya Pendapat ? Thank You #myfirstpregnancy #myfirstbaby #11weeks

17 Balas

Sy minum similac.. Buat dengan air sejuk.. So far ok.. Baby pun kuar ok je