Air ketuban banyak

Assalamualaikum sahabat semua,Salam sejahteta. Skang sy pregnant 30 weeks.Ibu2 ada tak yg ada pengalaman air ketuban berlebihan ketika pregnant. Ape risiko atau kesan sampingan pd bayi serta ibu. Terima kasih.

1 Balas

Wassalam.. selalunyaa resiko atau kesan sampingan niiii untuk air ketuban yg kurangg.. klau brlebihan tu xpasti laaa.. sbb xpenah dgaq lagiii.. tapi klau air ketuban kurangg mmg ada resiko.. untuk kandungan..