Baby kuning di nicu

Assalamualaikum sahabat, mohon doakan anak saya cepat sihat dari penyakit kuning ya. Skrg baby ada di nicu, alhamdulillah da turun tapi masih belum sampai tahap normal. Doakan kuningnya turun semudah mudahnya ya. Terima kasih atas budi baik kalian❤️

2 Balas

Waalaikumsalam. Aamiin ya rabbal alamin. Moga anak puan cepat sembuh.

12mo ago

Amin. Terima kasih puan 😇

boleh saya tau berapa kuning anak awak

12mo ago

Masa sampai kk 20, lepastu hantar nicu doktor dpt 24, alhamdulillah smlm da turun 17. Harini saya tak dpt update lg sbb blm pergi melawat. Mudah mudahan makin turun lg