Intrauterine pregnancy.

Assalamualaikum, pernah tak sesiapa yg berpengalaman intrauterine pregnancy? Baby macam mana ya? Membesar tak? Selamat tak? Anak first, kena cmni. Huhu 🥲#firstbaby #bantusharing #pleasehelp #1stimemom

Intrauterine pregnancy.
1 Balas

intrauterine pregnancy ni bermakna kandungan dalam rahim. should be yg paling selamat. cuma mungkin sbb ada turun darah etc yg menyebabkan ada kemungkinan utk miscarriage. jaga diri, jgn byk bergerak sgt. lebihkan bed rest kalau boleh.

3y ago

Aah betul. Ada turun darah. janin dah 11w tapi scan usg baru 5w. Tak besar2. Possible utk premature ke sis? Ke macam mana? Huhu