alahan teruk

Assalamualaikum. pernah tak muntah2 teruk, sampai minum air masak pun muntah balik. Badan dah xde tenaga. Baring je sepanjang hari. Nak ke tandas pun xlarat. Patut ke saya pergi ke hospital utk masuk air? Atau hanya rehat secukup nya?. Maaf sekadar bertanya. #11weeks #Firstbaby

1 Balas

Sis gi hos.takut sis dehydrated.sbb says dulu cm sis gak.alahan truk dri 1st month prggy sampai 6 month prggy.xleh makan lngsung nasi n lauk.mampu makan buah n biskut je.air masak mmg xleh nak minum. Pegi hos,dok tambah air lam bdan.sbb dehydrated

5y ago

Xkena tahan pun Masa tu. Cuma tambah air 2 botol.lama gak nk tunggu. Saya Masa tu dhydrated n Ada demam ckit.