BABY KICK 22w

Assalamualaikum. Normal ke dah 22w baby tendang halus2 je dan jarang aktif? Sebab selalu tengok kat video baby gerak aktif kuak lentang semua ada. Hari tu scan pun doktor cakap baby sopan je duduk kat dalam 😅Kita yg risau sekarang ni 😂#firstbaby

2 Balas

Normal tu. Awal2 halus je, pdhl bila scan aktif kemain. Nti dh masuk 28w akn more visible smpai kita pn xleh duk diam ☺️

Normal la tu... baby baru nk start kick... 🤭 nnt few weeks, mommy jgn terkejut plak kene flying kick dgn baby... hehe