Newborn baby.

Assalamualaikum , normal ke baby ada kahak ? Saya ada bawa pergi klinik tapi klinik cakap baby ok takda masalah apa . Lama2 nanti kahak tu hilang sendiri . Ada tak jalan lain nak bagi hilang kahak baby ? #1stimemom

2 Balas

ye normal puan proses bg baby pn. baby mne reti buang kahak/ lendir sendiri. paling x pon baby muntah berserta lendir. lma2 akn hilang dgn sndri

boleh guna ni..ank sy guna ni bru 3 bln hrtu dia kna.. klau nk pm sy 0194397834