Baby 1bulan

Assalamualaikum. Normal ke baby 1bulan tak pandang ibu masa ibu bercakap. Mata dia asyik tengok sekeliling je, puas ajak borak tapi dia Tak pandang pon

16 Balas

mcm ni penglihatan baby masa 1 bulan.. follow baby language kat fb, byk info terutama new mommy

dia masih tak nampak apa sis.. nak fokus pon tak pandai lagi.. insyaALLAH takde apa²..

Jgn lah expect budak sebulan mcm 7 8bulan sis bnyakkn mmbaca ye sis

sekurang kurangnya 3 bulan baru baby npk jelas muka mak ayah..

normal sis sbb pandangan baby mmg masih kabur, baby xdpt fokus

Biasa