saya nak tanya

baby saya baru 1bulan 2hari, normal ke kalau dia suka pandang atas? saya rasa stress bila ada yang cakap bukan². emmm kalau betul tak elok, ada cara tak taknak bagi dia pandang atas? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #bantusharing

2 Balas

baby saya pun sama. baru sebulan 6 hari. mata duk pandang atas sambil senyum ii mcm nampak benda halus. tapi saya selalu tutup mata dia tak bagi tengok atas 😂 kena rajin bercakap dgn dia utk elak dia pandang atas je. mata baby kabur lagi cuma nampak hitam putih.

6mo ago

sama, saya pun buat mcm tu jugak bila dia dk pandang² atas

pd sy normal je. dia punya mata bukan nmpk apa...semua kabur.