Kebas dan sakit pergelangan tgn

Assalamualaikum.. nk tnya.. sy prgnant ank first.. lately ni, tiap mlm sy tidur, jari2 sehingga pergelangan tgn sy kebas dan semalam, 18minggu 2 hari.. tgn sy sakit dan lenguh yang teramat sgt.. sehingga ptg masih sakit x hilang.. ad x yg mngalami bnda yg sama x? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #18weeeks

2 Balas

sy pernah kne dlu.. x tau punca sbb apa. n x tau mcm mne nak hilangkan.. sy cuma mintak husband urut2.. berminggu jgak baru hilang