Asam anggur

Assalamualaikum nk tnya asam ni bahaya Tak utk ibu mengandung. Saya mkan dalam segenggam lpastu perut memulass jaaa Dan sakitt. Saya pregnant 7 minggu

Asam anggur
2 Balas

asam tak bahaya tapi kalau perut tak tahan, lagi pula masa mengandung mmg perut cepat masuk angin. mmg akan sakit perut sbb benda yg masam. mcm makan tomyam la masa perut angin mmg akan memulas

bole jr makan. sy pon mkn utk buat hilang loya. alhamdulillah okay. asal x over mkn hehe