Vitamin ketika hamil

Assalamualaikum, nk tanya. Hamil dlm 9 minggu (trimester pertama). Boleh consume 2 ubat spt dlm gambar tu tak? Folic acid and vitamin B-complex.#ingintahu

Vitamin ketika hamil
1 Balas

folic acid mmg disarankan ambil 3 bulan sblm merancang untuk mengandung dan juga ketika mengandung. Saya 13w dan ambil new obimin (diberi semasa check up di KK) dalam satu tablet tu dh ade lebih 10 jenis vitamin dan mineral termasuk folic acid dan B complex 😊 Harap membantu.

3y ago

terima kasih atas perkongsian 👍🏻👍🏻🤗