Pantau baby kick

Assalamualaikum. Nak tnye ibu² kat sini. Saya da start kira tendang baby. Tapi sye keje syift pagi dan malam. Jadi bila pagi nak tanda n pantau kick baby saya mesti tertido. Kiraan tu jadi valid x? Ade sesiapa yg tau atau pernah alami mcm ni?

1 Balas

time bangun tu sis kira baby bergerak cukup tak 10kali dlm mase 12jam. kalau bole kira dlm setiap kali 1jam tu kalau baby ade bergerak sis tanda lah, kalau nurse tnye nti munfkin die blh faham kot sbb sis keje shift kan. 😊

3mo ago

ok. tq ye sis.