xsure

Assalamualaikum nak tnya klu mcmnie pregnant ke x..saya xpegi check lgi sbb Xsure n skang saya kerap bdan letih n rsa ketat kt dada..

xsure
19 Balas

Positive tu sis . tahniah . seeloknye tunggu lagi 2 or 3 minggu baru g scan nk cnfrmkan pregnant . kalau g awal sgt tak nampak . mcm sy doktor kata tak pregnant sbb xnampak apa2 lagi 😅 sy tggu 3 minggu g scan balik bru nampak . lagipun sy period tak stabil susah nk tau bape weeks masatu 😁 btw take care k

samalah dia..sy pn Ada test gk cm n..esk nk p klinik pstikn..haid lwt 10hri..bdn pn rsa pnt..loya j alhn lain xd..apepn tahniah double Line tu..

walaupun satu line pekat n stu ag x pun dah kira pregnant elok g cek kt klinik. sy dlu pun sma msa first bby nie bby kedua pun sma jugak

4y ago

Nmpk heartbeat dgn janin ke time 6 minggu ?

Haritu sye pun line mcm ni. Alhamdulillah positif. Nak sure lagi , kena check doc. 🤗

in sya Allah.. dua line tuh tanda pgnant.. tahniah

Tahniah, rasa ye positif hamil

congratulations... positive

positif tu..tahniah ❤️

wah..tahniah...😘😘..

take care mommy..😍🥰