Sedih kenapa and mengapa

Assalamualaikum nak tnya.. Kenape sya keluar darah jew Sejak2 nie.. Nak ckp period bukan Tpiiii darah xberhnty.. Ape sya nak buat.. Klinik mana yg okay tok sya chek.. Kat jb.. Please g thu.. Mcm kat dlm gambar dibawah #firstbaby #seriusnanya

Sedih kenapa and mengapa
6 Balas

sy pernah kena period mcm ni.. hri first rse senggugut.. pastu darah mcm ni.. ketul2.. pastu Check klinik,dia scan..dr Kate normal.. xde pape.. sy pun pelik.. dia Kate hormon bru kahwin.. time tu sy Blum positif pregnant.. bln seterusnya, bru la positif pregnant.. tp skg sy dah 14 mggu.. tp Stil nmpk kntung kosong.. dr kate sy gugur.. tp sepanjang sy pregnant, xde bleeding..pastu dr suh tnggu 2 mggu utk cuci rahim.. pastu pgi td bleeding skit kluar coklat2 cair.. pastu dr Kate tnggu lg utk cuci..

2y ago

hai sis.. mcm mne skrg

lebih baik rujuk ke hospital terus.dpa akan cek lebih detail.sbb xnormal bila mengandung kua drh walau sikit kataya.sy ada pengalaman drh turun meleleh smpai ke kaki.terus kena tahan wad.alhamdullilah bila cek apa semua ok.papapon kena tya doc

tp darah tu cukup 7 hari kluar.. mcm darah period.. better awk pergi hospital.. then tnjuk kn gmbr tu skli

xpergi klinik ke pn....boleh je pergi klinik mana² 😢

Better pergi ke hospitall sebab la x normal

hospital