KEPUTIHAN PUTIH SUSU

Assalamualaikum. Nak tanya.awal² pregnant mmg ada keputihan banyak ke. Like keputihan yg warna putih susu tu. Maaf sya first mom jdi xtahu. ##seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp ♥️♥️

6 Balas

Better bagitau nurse nak check sis. Saya pun keputihan susu mcm ni tetiba banyak tapi tak bertukaq warna hijau ka atau berbau. Tapi bila swab mmg sangkut gbs time swab tu baru 16w

5mo ago

Wasalam. Tak ingat sjk bila sbb TM1 keja checkin hospital jaa alahan teruk. Maybe area 12w mcm tu kot nampak lagi ketara sbb pakai pantyliner boleh trace byk mana keluar. Sblum2 tu pun ada tapi sikit dan jernih

normal. pregnancy ada keputihan. yg tak normal bila keputihan awak bertukar warna, berbau dan gatal2. kalau awak risau, boleh pergi check okay😊

5mo ago

ohh okaybaik awak.♥️🥰

better awak p check kot, sbb saya preg. dulu takda pun mcm tuh. lagipun kalau ada keputihan ni pun risau juga, takut jangkitan ke apa.

Sy pon ada keputihan berwarna susu tu... Tp tak selalu ada... Klu penat sgt baru ada... Xberbau dan xgatal...

normal...lg2 dia cair mcm air tu.. kcuali kalau truk sgt smpai bgumpal2 n bewarna, gatal, berbau kuat

5mo ago

ha aaa...macam air tu..kalaw basuh tu rasa mcm bertali je🥺

sepanjang pregnant memang keputihan akan makin banyak sis. sebab hormon tengah naik tinggi.

5mo ago

oww yeke..ok baik2.terima kasih ya🥰