Luka czer warna merah jambu

Assalamualaikum nak tanya, takpa ka kalau tmpt czer parut warna merah jambu...? Kdg2 rasa menyucuk kat dlm ....kdg rasa gatal.. kiranya dlm 2 minggu mcm tu laa nak cukup 6 bln pantang....

1 Balas

Saya kalau banyak gerak memang rasa mcm tu. So saya bed rest. Cuci dgn air dan sapu krim antibiotik yg masih berbaki drpd klinik swasta. Pastikan tempat tu kering. Ni anak dah mula dpt kaki merangkak & meniti, lagi banyak angkat & letak anak, kena berada dlm posisi betul, jaga postur angkat anak dan letak anak. Kalau tak, tempat czer lain macam rasa. Seriau. 😬😬😬

1y ago

😊