PLANNING BERSALIN

Assalamualaikum. Nak tanya , saya planning bersalin di Hospital Tuanku Jaafar , Seremban. Boleh share tak procedure di sana? Suami boleh teman tak? Terima kasih semua ☺️

4 Balas

Skrg tgh ada kelas antenatal percumaa. Boleh terus call. Slot tak banyak. Somi yg join kelas boleh teman di labour room 😄

1y ago

Call htj. Sy dah takde dah nombor tel. Masa sy join kelas ok je byk nasihat umum. Masa pun rushing jugak. Tp kalau nak kata x masuk kelas tu x dpt teman bersalin tak kot. Sy rasa dapat je. Jangan risau. Pape call htj dulu

Untuk teman kena pegi kursus tak silap mcm dekat hospital batu pahat

sy follow post ni. sbb planning nak bersalin di HTJ juga 😊👋

HTJ boleh teman. Kena bt covid test sebelum masuk labor room.