Suami Teman Masuk

Hi Salam. Ada tak ibu ibu dekat sini yang pernah bersalin dekat Hospital Tuanku Jaafar, Seremban baru baru ni? Nak tanya, suami boleh teman masuk LR ke sekarang?

1 Balas

makcik sy bersalin htj hujung 2022 boleh je suami masuk LR mwlainkan time czer or beranak normal tp ade pkai alat mcm vacuum or forceps pun suami xleh masuk jugak

2w ago

So kalau normal tanpa sebarang komplikasi suami boleh teman lah ye dalam LB? Sebab saya due bulan 9 ni. Nak sangat suami ada masa bersalin 🥹