pergerakan bayi

Assalamualaikum. Nak Tanya pada yg berpengalaman. Sa rasa da geli2 d bhgian perut.tdk selalu tp ble rasa.adakah tu pergerakan bayi. Saya baru 18w5d. Tda pengalaman.first baby. Mula2 sa abaikan kan.lma2 sa perasan mcm Ada pergerakan lembut yh rasa sperti geli2.?.maafkan Saya sekiranya Bahasa yh digunakan tdk sesuai.??

1 Balas

ya tu pergerakan baby.. sy awal lagi dh rasa masa 11 weeks mcmtu, skrg dh 19 weeks preg ank kdua ni mmg kerap sangat rasa dia gerak..masa anak first dlu pun xmcmni mybe sebab xde pengalaman. yang kedua dah tau dah