Scan 7 weeks

Assalamualaikum nak tanya normal tak scan 7 weeks tknampak baby lg.. Hanya nampak kantung membesar.. Harap ade Yang sudi menjawab.. Takde pengalaman lagi #firstbaby

3 Balas

Normal, sy 6w and 7w nampak kantung dgn yolk sac. Sy pegi 8w baru nampak baby and kelip2 jantung. Dont worry sbb doctor I ckp kadang ada org 9w baru nampak

1y ago

ohh yeke.. tulah bila dgr org2 cakap mcm ni rasa lega laa sikit kan.. inshaa Allah semoga baik2 sahaja hendaknya

sy dah 7w g scan masih tak npk apa2 lg,,, dr mnta dtg lg dua mgu,,,harap baik2 je semuanya

normal.9w nanti repeat scan semula

1y ago

yeke.. saya risau dahh juga kan.. doktor kata kantung makin membesar tp baby taknampak lg.. repeat scan 2 minggu lg moga ade keajaiban tuhan.. Aamiin